top of page
Training

Voor diverse opdrachtgevers verzorg ik juridische en compliance trainingen zoals Permanente educatie (PE) voor Raden van Bestuur, Commissarissen, directies en Compliance Officers.

Tevens ben ik een gevraagd spreker voor congressen en ben ik bekwaam in het geven van workshops.

 

Naast mijn brede kennis over financiele wetgeving (Wet op het Financieel Toezicht, Bgfo, Pensioenwetgeving) beschik ik ook over specifieke kennis over de juridische mogelijkheden van het gebruik van Nudge.

Nudge is in Nederland nog een vrij nieuw fenomeen.

Kijk ook eens bij mijn publicaties om meer te weten te komen over dit onderwerp. Naast Nudge hebben ook andere innovatieve onderwerpen, zoals crowdfunding, deeleconomie en bitcoin (blockchain) mijn bijzondere aandacht.

 

Ik ben drie jaar werkzaam geweest bij het Project Klantbelang Centraal en heb ik deze tijd veel ervaring opgedaan op dit onderwerp. Ik heb direct geschakeld met de toezichthouder en kan over de omgang met de toezichthouder een training voor uw medewerkers verzorgen. Tevens zie ik op dit moment een verschuiving gaande van het belang van de rationele klant centraal, naar die van de intiutieve klant. Met alle gevolgen van dien. Graag vertel ik meer over deze verschuiving en andere trends in wet- en regelgeving in een training of Permanente educatie.

Neem gerust contact op voor een incompany training op maat!

 

Ik geef o.a. trainingen voor: Nederlands Compliance Instituut, SDU, Kluwer, Instituut voor Juridische Opleidingen en ben als onderzoeker verbonden aan het Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS).

 

 

 

bottom of page